Zaaien op nummer met kinderen!

Zaaien op nummer met de kinderen!

Het is heel leuk en leerzaam om samen met de kinderen te zaaien op nummer.
Dit gaat heel gemakkelijk met onze zaai trays. De zaai trays zijn leverbaar met 28, 40, 73, 104 en 150 vakjes. Door 1 zaadje per vakje te zaaien hoef je later ook niet meer te verspenen! Met de onderplaat erbij geeft u eenvoudig water van onderaf.

Samen met de zaai tray ontvangt u een zaai schema waar u kunt opschrijven welk soort in welk vakje zit. De kinderen kunnen dan ontdekken op het schema welk zaadje gekiemd is. En voor volwassenen is het ook leuk natuurlijk.
Je hebt er ook geen (grote) tuin voor nodig. De meeste groenten, kruiden en bloemen doen het prima in een pot!

Ga snel naar de webshop dan kunt u snel aan de slag met de kinderen! Voor 15.00 uur besteld zelfde werkdag verstuurd.


#zaaien #moestuin #stekken #tuinieren #zaaiplezier #zaaienmetkinderen #moestuinkriebels #bloemenzaaien #groentezaaien #kruidenzaaien #volkstuin #zaaiplezier #zaaiseizoen #tuin #moestuingeluk #zaaitray #stekjes #zorgboerderij #naschoolseopvang #kinderdagverblijf