Nieuwsbrief september 2022

Geen prijsverhogingen zolang de voorraad strekt!
Alles word duurder behalve in onze webshop www.kweekplaten.nl
We krijgen de ene na de andere prijsverhoging binnen maar hebben besloten om onze huidige voorraad niet in prijs te verhogen. Dit betekent wel dat we een flinke prijsverhoging verwachten als de voorraad op is dus sla nu uw slag en bestel vandaag nog!

Afgelopen zomer stond vanwege de droogte alles in het teken van de onderplaten maar nu krijgen we heel veel vraag naar de zaaitrays van nieuwe klanten die een moestuin willen beginnen om zelf groente te kweken om kosten te besparen. Naast besparing is het natuurlijk een hele leuke bezigheid. Wij genieten volop van onze moestuin en kokkerellen graag met al het lekkers uit de tuin!

Lees verder in de nieuwsbrief.

Wilt u ook de nieuwsbrief ontvangen? klik dan hier om u aan te melden voor de nieuwsbrief van Kweekplaten.nl – ADB products.